SZEXpedíciós kalandozások

  Ez a cikk a Vagyaim.hu-val közreműködve készült.

  Azt szoktam mondani, hogy a szex játék, pontosabban a felnőttek játszótere.

  A B@szki, én is! podcast minden epizódjában arra keresem a választ, hogyan lehet intelligensen tágítani és kielégíteni a szexuális kíváncsiságunkat és fejleszteni az önismeretünket.

  A szex szerintem játék. Az igazán izgalmas játékok egyik összetevője pedig a kalandozás az ismeretlenbe, ami magától adódik, amikor egy új kapcsolatba vágunk bele, de hogy lehet ezt az érzést fenntartani, ha már hónapok vagy évek óta vagyunk együtt a párunkkal? 

  Hogy tudunk valakire kíváncsisággal vegyes izgalommal tekinteni, akiről úgy gondoljuk, hogy már kívül-belül ismerjük?

  Az egyik mód a kíváncsiságunk fenntartására az, ha valami olyat csinálunk együtt, ami mindkettőnk számára újdonság, kicsit feszegeti a komfortzónánk határait és lehetőséget ad rá, hogy mi is felfedezzük magunkat új nézőpontokból, és a párunkat is új helyzetekben láthassuk. 

  Én pontosan erre használom a párkapcsolati és szextársasjátékokat.

  Több ilyen játék (dobókocka játékok, szexi kártyák, applikációk, Monogamy) kipróbálása után kaptam meg a Vagyaim.hu-tól a SZEXpedíció nevű társasjátékot, ami határozottan az eddigi kedvencem lett, ahogy a páromé is.

  szexpedíció társasjáték

  Rengeteget utazunk, ezért már a bontogatáskor megörültem, hogy kompakt a csomag és kézipoggyászos repüléskor is magunkkal vihetjük majd. Számomra az utazás mindig egy új énem felfedezése, mert kíváncsi vagyok rá, hogy új helyen, új kultúrában hogyan működöm. Ezt megspékelve a kapcsolatomban egy szexuális felfedező úttal garantáljuk, hogy nem unjuk meg egyhamar egymás társaságát az ágyban.

  Először itthon próbáltuk ki a játékot, mert nem tudtam pontosan, mire lesz szükség a “titkos fiókunkból”. Nem kell őrült szexbarlangnak gondolni a lakásunkat, hiába van szexpodcastem, de van itthon készleten selyemsálunk, masszázsgyertyánk, puha plédünk, síkosítónk és vibrátorunk, amely “alapfelszerelések” hasznosnak bizonyultak a feladatok során. 

  A játéknak gyors, normál és hosszan elhúzódó változata van, nekünk a gyors menet is 2,5 órán át tartott, hiszen gyakran feledkeztünk bele egymás kényeztetésébe, és még azelőtt volt mindkettőnknek orgazmusa, hogy a nyertes valóra váltotta volna a játék elején megfogalmazott vágyát az ágyban. 

  Úgy gondoltuk, hogy ahogy a legtöbb játéknál, itt is lesz némi felvezetés, de érdemes arra készülni, hogy akár az első dobás után lekötözhet a másik, vagy kényeztetned kell magad a szeme láttára. Ugyanilyen valószínűséggel dobhatsz viszont laza vetkőzést vagy a másik megcirógatását puha előjátékként, így a “durr bele” és a finom feladatok húzd meg, ereszd meg dinamikája méginkább fokozza a hangulatot.

  A Vagyaim.hu SZEXpedíció társasjátéka határozottan kevésbé komplikált és sokkal pörgősebb, mint az általam eddig próbált szextársasok, s teszi ezt úgy, hogy nem csak pózok váltogatására buzdít, hanem valóban változatos feladatokat ad. Ugyanakkor mivel összevissza kell lépkedni a táblán, sosem tudhatod, hogy milyen kategóriájú feladat jön épp (beszélgetés, s&m, vetkőzés, stb.), ezért folyamatosan izgalomban tart.

  Az az érzésem, hogy ez a szextársas még jó pár évig lesz majd a fülledt éjszakáink kincsestérképe a “SZEXpedícióinkon”.

  További cikkek

  „A kerekesszék nem egy fétis!”

  Ivanova Daniela  kerekesszékes újságíró, blogger és Bedő Vica tabuk nélkül beszélgettek a fogyatékkal élők szexuális életéről, saját tapasztalataikról és arról, min kellene változtatni egy gyakorlatban is sokkal befogadóbb társadalomért.

  “5 éve kezdtem el pornózni és életem legjobb döntése volt”

  Shona River magyar pornószínésznő tabuk nélkül mesélt a szakmájáról, a női testképhez való viszonyáról és szexuális fantáziákról a Baszki, én is! Podcast adásaiban.

  Ezek az epizódok is tetszhetnek


  Első orgazmus 30 felett – Timi története

  Hallgasd meg Timi történetét arról, hogyan fedezte fel 30 felett az orgazmus örömét! Ebben az epizódban megosztja velünk tapasztalatait terápiáról, párkapcsolatokról.