Nyereményjáték tájékoztató

  Nyereményjáték leírása
  2021. július 1-21. között a Baszki, én is! Podcast a Vágyaim.hu-val együttműködve nyereményjátékot hirdet a B4szki, én is Facebook oldalon és a B@szki, én is! Podcast Facebook csoportban.
  A nyereményjáték során a Baszki, én is! Podcast hírlevelére ebben az időszakban (2021.07.1.-21.) feliratkozók között kisorsolunk egy Vágyaim.hu által forgalmazott terméket, a Satisfyer Pro 2-t.

  Adatkezelés
  Az adatkezelés a https://baszkienis.hu/adatkezelesi-szabalyzat/ címen olvasható adatkezelési szamélyzat szerint történik a nyereményjáték során is.

  Részvételi feltételek
  A nyereményjátékban csak 18 éven felüliek vehetnek részt.
  Ezt azzal garantáljuk, hogy a https://baszkienis.hu honlap, ahol a hírlevél feliratkozás megtörténik, csak 18 év felett látogatható, melyről megnyitáskor pop-up ablak tájékoztat.

  Kizáró körülmények
  A Baszki, én is! Podcast készítői és a Vágyaim.hu munkatársai és 18 év alatti személyek nem vehetnek részt a nyereményjátékban.

  Nyeremény postázása
  A nyereményt csak a következő linken felsorolt országokba postázza, ennek a postaköltségét vállalja a Vágyaim.hu: https://www.vagyaim.hu/megoldasaink/#ingyenesszallitas

  Sorsolás részletei
  A nyereményjátékra regisztráció a hírlevél feliratkozással megtörténik.
  2021. július 21. éjfélig regisztrálók között 2021. július 22-én sorsoljuk ki a nyertest a https://namepicker.net oldal használatával, akit emailben értesítünk a baszkienis@gmail.com címről és válasz emailben kérjük el a postacímét.

  További információ
  Jelen promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz. A Facebook teljes körűen mentesül minden jelentkező vagy résztvevő részéről érkező panasz alól.

  Kérdés vagy panasz esetén a https://baszkienis.hu honlapon a kapcsolati formon vagy a baszkienis@gmail.com címen lehet üzenni a nyereményjáték szervezőinek.