Podcast jegyzetek

  Összegyűjtöttük neked a podcast epizódok legfontosabb gondolatait és az említett forrásokat.

  Intim torna

  Vica a Baszkienis podcast 4.évad 5. epizódjában az intim tornáról beszélget Gottlieb Ildikóval. Ezt területet titokzatos homály lengi körül: mire való pontosan és kinek ajánlott?

  bővebben

  Női orgazmus

  Vica Séllei Györgyi szexuálpszichológussal beszélget a női orgazmusról. Szó lesz a korai magömlésről, a szülés és orgazmus kapcsolatáról.

  bővebben

  Nőiesség

  Vica és Szofi az Exotic rejtelmeiben merülnek el. Mi is ez a mozgásforma, hogyan kapcsolódik a nőiességfejlesztéshez és hogyan lesz ebből egy valódi önismereti folyamat?

  bővebben

  Síkosítók

  Mire való a síkosító, hogyan kell használni és mit érdemes tudni róla?Vica Pozsogár Tündivel és Dr. Lakatos Kornéllal beszélget a Baszki, én is! első videós adásában a síkosítókkal kapcsolatos tapasztalataikról, körbejárva a hallgatók kérdéseit.

  bővebben

  A ‘Z’ generáció és a szex

  A Z generáció erősségeiről és gyengeségeiről: valóban egoista, hedonista magatartás jellemzi ezt a korosztályt vagy inkább a tudatos, közös előrehaladás? Lesz szó randi piacról, a szüzesség elvesztéséről, a generációt jellemző kommunikációról.

  bővebben

  Személyes történetek a Pride mögött

  Vica, Szekeres Dorka és Waliduda Dani beszélgetése arról, hogy számukra, az LMBTQI+ közösség tagjaiként mit jelent ma a Pride, milyen jelentősége volt a múltban és mit gondolnak, mit hoz a jövő.

  bővebben

  Online ismerkedés

  Vica, Virovecz Annával, a Kedves Idegen Instagram oldal készítőjével beszélget az online ismerkedés útvesztőiről, Megnéznek pár Tinder statisztikát és adnak néhány hasznos tippet ahhoz, hogy az online ismerkedést követő randizás minél kellemesebb és önismeretet fejlesztő élmény legyen.

  bővebben

  Tudatos szex

  Vica Papp János, PJ-vel beszélget a Tudatos Szex Alapítvány munkájáról, szexuális problémákról, ezeknek okairól és megoldásairól.

  bővebben

  BDSM vs. bántalmazó kapcsolat

  Vica nemrég fedezte fel Dr. Szántó Szilvia könyveit, melyeket a BDSM világa iránti érdeklődése és egy kedves ismerőse sodort elé. Nem volt kérdés, hogy meghívja podcast vendégének is!

  bővebben

  Transzneműség

  Vica és Alex a transzneműségről és Alex személyes történetéről beszélgetnek. Sokak számára érdekes, de kevésbé ismert a téma, ráadásul a 2022.04.02-i népszavazás kapcsán aktuális is.

  bővebben

  Szexkérdések

  Vica és Petra arról beszélgetnek, milyen kérdések merülnek fel saját szexualitásunkkal kapcsolatban. Petra pszichológus mesterképzésen tanul és Vica szélesebb baráti körének tagja, így izgalmas, hogy ez a beszélgetés akár a nappalijában is történhetett volna, mégis kézzel fogható, hasznos, és szakmai gondolatokat hallhattok benne.

  bővebben

  Szex terhesség alatt és után

  A terhesség alatti és utáni szexről beszélget Vica Pölös Zsófival. Vica számára ez egy teljesen új terep, ezért különösen izgalmas volt egy olyan egyenes és nyitott ember véleményét hallania a témában, mint Zsófi.

  bővebben

  Szex és szingliség

  Vica Csarnai Bori önismereti tanácsadóval beszélget a szexről – a szinglik nézőpontjából, egy igazi barátnős elmélkedés behozva a konyhából a podcastbe!

  bővebben

  Szex és a generációink

  Vica Lassányi Gáborral, a Szexkultúra podcast egyik házigazdájával beszélget a különböző generációk hozzáállásáról szexhez, kapcsolatokhoz, intimitáshoz, önképhez.

  bővebben

  Swinger II.

  Folytatjuk a beszélgetés a swingerről, mert a praktikus tudnivalók mellett érdemes ennek az életstílusnak a pszichológiai és érzelmi hátterével is foglalkozni.

  bővebben

  A szex és a fogyatékosság

  A fogyatékkal élők szexuális életéről beszélget Vica Ivanova Danielával.
  Dancsi őszintén mesél a tapasztalatairól, és beszélgetünk a randizástól a szexjátékokon át a szociális szexmunkáig mindenről, ami a fogyatékkal élőket szerintünk érintheti a témában.

  bővebben

  Swinger I

  Régóta kért témával érkezik Vica a legújabb részben: Ez a swingerezés! A podcast vendégei Orsi és Lóránd az SWLT Egyesülettől, akikkel ebben a részben arról beszélgetünk, hogy mi is a swingerezés, hogy néz ki a hazai swinger színtér és milyen lehetőségei vannak annak, aki érdeklődik eziránt az életforma iránt.

  bővebben

  Leszbikus szex

  Vica Krisztivel beszélget a Qlit.hu-tól a leszbikus szexről és felteszi mindazokat a kérdéseket, amik sokakat foglalkoztatnak, de nem merik, vagy nincs kinek feltenni őket.

  bővebben

  Kérd emailben az epizódokat!

  Iratkozz fel és kéthetente elküldjük neked a legújabb epizód linkjét a hozzá tartozó jegyzetekkel emailben!

  A Baszki, én is! csapatával az Adatkezelési Szabályzat szerint kezeljük az adataidat. Nem árasztunk majd el emailekkel és a hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz.