Podcast jegyzetek

  Összegyűjtöttük neked a podcast epizódok legfontosabb gondolatait és az említett forrásokat.

  Tudatos szex

  Vica Papp János, PJ-vel beszélget a Tudatos Szex Alapítvány munkájáról, szexuális problémákról, ezeknek okairól és megoldásairól.

  bővebben

  BDSM vs. bántalmazó kapcsolat

  Vica nemrég fedezte fel Dr. Szántó Szilvia könyveit, melyeket a BDSM világa iránti érdeklődése és egy kedves ismerőse sodort elé. Nem volt kérdés, hogy meghívja podcast vendégének is!

  bővebben

  Transzneműség

  Vica és Alex a transzneműségről és Alex személyes történetéről beszélgetnek. Sokak számára érdekes, de kevésbé ismert a téma, ráadásul a 2022.04.02-i népszavazás kapcsán aktuális is.

  bővebben

  Szexkérdések

  Vica és Petra arról beszélgetnek, milyen kérdések merülnek fel saját szexualitásunkkal kapcsolatban. Petra pszichológus mesterképzésen tanul és Vica szélesebb baráti körének tagja, így izgalmas, hogy ez a beszélgetés akár a nappalijában is történhetett volna, mégis kézzel fogható, hasznos, és szakmai gondolatokat hallhattok benne.

  bővebben

  Szex terhesség alatt és után

  A terhesség alatti és utáni szexről beszélget Vica Pölös Zsófival. Vica számára ez egy teljesen új terep, ezért különösen izgalmas volt egy olyan egyenes és nyitott ember véleményét hallania a témában, mint Zsófi.

  bővebben

  Szex és szingliség

  Vica Csarnai Bori önismereti tanácsadóval beszélget a szexről – a szinglik nézőpontjából, egy igazi barátnős elmélkedés behozva a konyhából a podcastbe!

  bővebben

  Szex és a generációink

  Vica Lassányi Gáborral, a Szexkultúra podcast egyik házigazdájával beszélget a különböző generációk hozzáállásáról szexhez, kapcsolatokhoz, intimitáshoz, önképhez.

  bővebben

  Swinger II.

  Folytatjuk a beszélgetés a swingerről, mert a praktikus tudnivalók mellett érdemes ennek az életstílusnak a pszichológiai és érzelmi hátterével is foglalkozni.

  bővebben

  A szex és a fogyatékosság

  A fogyatékkal élők szexuális életéről beszélget Vica Ivanova Danielával.
  Dancsi őszintén mesél a tapasztalatairól, és beszélgetünk a randizástól a szexjátékokon át a szociális szexmunkáig mindenről, ami a fogyatékkal élőket szerintünk érintheti a témában.

  bővebben

  Swinger I

  Régóta kért témával érkezik Vica a legújabb részben: Ez a swingerezés! A podcast vendégei Orsi és Lóránd az SWLT Egyesülettől, akikkel ebben a részben arról beszélgetünk, hogy mi is a swingerezés, hogy néz ki a hazai swinger színtér és milyen lehetőségei vannak annak, aki érdeklődik eziránt az életforma iránt.

  bővebben

  Leszbikus szex

  Vica Krisztivel beszélget a Qlit.hu-tól a leszbikus szexről és felteszi mindazokat a kérdéseket, amik sokakat foglalkoztatnak, de nem merik, vagy nincs kinek feltenni őket.

  bővebben

  Ha nem áll fel…

  Vica Sarkadi Bálint klinikai szakpszichológussal, szexuális tanácsadóval beszélget arról, milyen kihívásai vannak egy túlfűtött éjszakának az ismerkedés elején – ezúttal férfiszemmel!

  bővebben

  Szexjátékok

  Vica és Nardai Dorina szexjáték tesztelő, kritikus és műkedvelő, a Vágyaim.hu munkatársa a szexjátékokról beszélgetnek az érzéki apróságoktól a szexi társasokon és a maszturbációs játékszereken át a bdsm kiegészítőkig.

  bővebben

  Gasztroszex

  A Baszki, én is! podcast 2. évadának nyitóepizódjában Vica Németh Bálinttal, az Egy falat kenyér gasztroprojekt megálmodójával beszélget. Bálint amellett, hogy önmaga is egy olyan pasi, aki élvezi a földi örömök sokaságát az étkezéstől a túrázáson át a szexig, másoknak is igyekszik ilyen hedonista élményekre lehetőséget adni.

  bővebben

  Maszturbálás

  A Baszki, én is! Podcast új részében Vica és Zsófi a maszturbálásról beszélgetnek.

  bővebben

  Nemi betegségek

  A B@szki, én is! új epizódjában igyekszünk lebontani a tabut a nemi betegségekről és természetességgel, praktikusan megközelíteni, közben nem elfelejtve, hogy milyen lelki folyamatokkal jár egy-egy ilyen fertőzés.

  bővebben

  Mi a normális szex?

  A B@szki, én is! új epizódjában feltettük magunknak a kérdést, hogy mi számít normális szexnek?  Ez végül számunkra is meglepő, komplex beszélgetést hozott! Felmerült, hogyan változott a véleményünk a szexről és a kapcsolatokról az elmúlt évtizedben, hogy a szex...

  bővebben

  Orális szex

  A B@szki, én is! Podcast hatodik része, amelyben az orális szexről beszélgetünk és sok részletét körbejárunk a technikáktól kezdve a kapcsolódási dinamikákon át a “fejünkben játszódó moziig”.  Okoz-e gondot közben a fogszabályzó, koncentráljunk-e az orgazmusra, és mi...

  bővebben

  Gondolatok az intimitásról

  A B@szki, én is! Podcast ötödik része, amelyben arról beszélgetünk, hogy milyen intim kapcsolódások léteznek, és van-e jelentősége, hogy kivel és milyen sorrendben éljük meg ezeket. Vezet-e a csók gyorsan szexhez, intimnek számít-e az ölelés, kinek mennyire nyílunk...

  bővebben

  10 tabu a szexről

  A B@szki, én is! Podcast első része, amiben 10 olyan tabutémát vetünk fel a szexről, amikről szerintünk igenis beszélni kell! Mindketten 5-5 témát dobunk be és mi sem ismerjük egymás listáját. Beszélgetünk egyéjszakás kalandokról, szexuális fantáziákról, nemi...

  bővebben

  10 furcsa tény a szexről

  A B@szki, én is! Podcast negyedik része, amelyben 10 fura tényt hozunk nektek a szexszel kapcsolatban. Szó lesz szexjátékokról, túlfűtött álmokról, fétisekről, hiedelmekről és legendákról az erotikával kapcsolatban. Vica szexi álmokról mesél, Zsófi beavat titeket a...

  bővebben

  Hogyan és kivel kezdj beszélgetést a szexről?

  A B@szki, én is! Podcast harmadik része, amelyben körbejárjuk, hogy kivel, mikor és hogyan érdemes beszélgetni a szexről. Elmeséljük, hogy szerintünk kinek nem érdemes egyáltalán felhozni a témát és mik azok a helyzetek, amikor muszáj beszélni róla. Arról is szó lesz,...

  bővebben

  Kéthetente új epizód!

  Iratkozz fel és kéthetente elküldjük neked a legújabb epizód linkjét a hozzá tartozó jegyzetekkel emailben!

  A Baszki, én is! csapatával az Adatkezelési Szabályzat szerint kezeljük az adataidat. Nem árasztunk majd el emailekkel és a hírlevelünkről bármikor leiratkozhatsz.